Vedlikehold av bremser er noe av det vigtigste

Bremsene på bilen din er noe av det viktigste – fungerer ikke bremsene dine er du ikke trygg i trafikken! Vi kan alt innen bremsereparasjon og vedlikehold.

Henger håndbrekket?

Håndbrekket fungerer ved hjelp av et kabel/wire – wiren er montert inni en plastkappe. Jo eldre bilen din er, jo mer sannsynlig er det vann og skitt har kommet seg inn imellom plastkappen og wiren. Det kan gjøre at håndbrekket henger – noen ganger kun på vinterstid. Vi klarer å fikse dette, så bestill time eller spør oss om pris. 

Henger haandbrekket i Trondheim

Renovere bremsekalibere i stedet for å skifte

Bilen din kan ha problemer med bremser som henger. Mange ganger er det en eller flere bremsekalibere som sitter fast. I en bremsekaliber kan det hydrauliske stemplet sette seg fast og håndbrekk-funksjonen likeså. Vi klarer å renovere bremsekaliberne i stedet for å skifte til nye deler – og i fleste tilfelle billigere enn nye deler!

Renovering av bremsekalibere i Trondheim

Skift av bremseskiver og klosser

Bremseskiver og klosser er slitedeler og må skiftes ut fra tid til annen. Prisen på delene avhenger av merket på bilen din, men tiden vi bruker er nesten lik. Kjør innom om du er i tvil om du trenger nye skiver/klosser – det koster deg ingenting å sjekke!

Skift av bremseskiver i Trondheim

Bremseslanger og bremserør

Etter EU-Kontroll kan en bemerkning være at bremseslanger eller bremserør skal skiftes. Bremseslanger må være i sikker tilstand, hvilket betyr uten sprekker i gummi etc. – om en bremseslange sprekker mens du kjører i bilen kan det være katastrofalt! I tillegg kan bremserør ha korrodert/rustet og trenge utskiftning. Disse delene er billige og må skiftes om det trengs.

Bremseslanger og roer i Trondheim

Skift av bremsevæske og lufting av bremsesystem

Hvert 2. år bør bremsevæsken på bilen din skiftes. Væsken absorberer fuktighet/vann hvilket senker koketemperaturen i væsken og svekker bremseeffekten. Bremseeffekten blir påvirket ettersom vann kan komprimeres, i motsetning til ren bremsevæske.
Vi skifter kjapt bremsevæske og lufter bremsesystemet dit – bare bestill time.

Skift av bremsevaeske og lufting av bremser i Trondheim
Ring oss nå +47 404 00 308 eller Bestill time her
Hjelp til billige reservedeler?

Vi klarer for det meste å finne billigere reservedeler enn andre leverandører.
Ring Janis nå!

Les mer om reservedeler
Har du uflaks på en lørdag?

Vi har åpent på lørdager, så kom innom hvis du har hatt uflaks på en lørdag!

Lørdagsåpent bilverksted