Personvern

Når du bruker nettsidene til DAD Group legger nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Informasjonen benyttes til å bedre innholdet på nettsidene, og de kommunale tjenestene. Personvernerklæringen forteller hva som samles inn, og hvordan vi bruker informasjonen.

1. Ansvar

DAD Group er behandlingsansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av www.dadgroup.no.

2. Webanalyse

DAD Group bruker Google Analytics til å analysere bruken av nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler og mottar bare generell webstatistikk, som f.eks. nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra. I tråd med vanlig praksis på internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern. Data fra Google Analytics deles ikke uten DAD Groups samtykke, med unntak av gitte avgrensende situasjoner, som når det kreves ved lov (politi/domstoler).

3. Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din enhet når du laster ned en nettside. Innholdet i informasjonskapslene utveksles mellom deg og www.dadgroup.no hver gang du ser på en side. Kapslene sørger for at nettstedet fungerer best mulig og benyttes ikke for å identifisere deg som person. Google setter egne informasjonskapsler som kan variere om du er logget på din google-konto eller ikke.

Informasjonskapsler ved bruk av www.dadgroup.no:

Funksjonelt
Kapselen PHPSESSID brukes for at DAD Groups publiseringsverktøy skal fungere. Kapselen fjernes fra datamaskinen når du lukker nettleseren.

Ring oss nå +47 404 00 308 eller Bestill time her
Hjelp til billige reservedeler?

Vi klarer for det meste å finne billigere reservedeler enn andre leverandører.
Ring Janis nå!

Les mer om reservedeler
Har du uflaks på en lørdag?

Vi har åpent på lørdager, så kom innom hvis du har hatt uflaks på en lørdag!

Lørdagsåpent bilverksted